Træningsplan 2021-2022

Træningsplanen for is-sæsonen ligger nederst på denne side, er man i tvivl om hvilket hold man er på, kan man altid rette henvendelse til sportschefen. 

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger af træninger. 

 

Lektionstræning: 

Er en lukket træning forbeholdt løbere, der skal have nyt program, eller har brug for ekstra træning med særligt fokus punkt. Det er primært sportschefen der vurdere hvem der har behov for dette, men man er altid velkommen til at rette henvendelse til sportschefen, hvis man ønsker en lektionstræning. 

 

Opvarmning og udstrækning: 

Trænerne i klubben tager opvarmning og udstrækning meget seriøst. Skøjteløb er en sport hvor man er særligt udsat for skader i særligt led og lyske. Det forventes derfor, at alle løbere uanset alder og niveau møder minimum 20 min før træning for at varme op, og at man ligeledes strækker ud efter træning på is. 

Trænerne forbeholder sig retten til at udelukke løbere fra at komme på is, hvis man ikke varmer op eller strækker ud efter træning.

Er man i tvivl om opvarmning og udstrækning, kan man altid få vejledning hos trænerteamet.

 

Deltagelse i konkurrencer: 

Når man er på K- og M – holdene forpligter man sig til at deltage i DSU konkurrencer. 

Der er mulighed for at deltage i private konkurrencer, disse aftales altid med sportschefen. 

På Funskate holdet forpligter man sig til at deltage i DSU funskate konkurrencer. 

Man kan selvfølgelig være skadet, syg eller andet, der gør at deltagelse i konkurrencer ikke er mulig, her laver man en individuel aftale med sportschefen.

Skøjteskolen vil når man kan det mest basale blive tilbudt at deltage i små klubkonkurrencer.

 

Samlinger og camps:

Vi opfordrer alle til at deltage i DSU samlinger, samt egne camps. Deltagelse i samlinger, camps, træning i andre klubber samt camps i udlandet skal ALTID aftales med sportschefen. 

 

Træningsplanen for både is og off ice sæson 2021-2022:

Træningsplan for sæsonen 2021 2022