Skøjteskolen (+6 år)

Skøjteskole for børn over 6 år

Nybegynder eller nyt medlem

 Har du spørgsmål? Så kontakt os på hsf.kontakt@gmail.com 

Fis på is (2-6 år) og Skøjteskolen (børn 6+ år)

Er du helt ny og ønsker du at lære at stå på skøjter, så er du kommet til det rette sted. Her elsker vi at stå på skøjter. Du vil blive mødt af dygtige og engagerede trænere som er klar til hjælpe dig. Det handler først og fremmest om at lære de basale færdigheder, alt imens du hygger dig og har det sjovt sammen med andre børn.

Fis på is holdet koster 500 kroner og Skøjteskolen koster 700 kroner for den første halve sæson for nye medlemmer.

Prøvetime er mandag 16.45 og torsdag 16.50. Kom i god tid så vi kan hjælpe dig med at få gode skøjter som passer til dig. Vi har skøjter i alle størrelser og det er helt gratis at låne dem.

 

 

 

 

 

Nyt medlem (tidligere skøjteløber fra anden klub)

Har du tidligere skøjtet i en anden skøjteklub end HSF, er du mere end velkommen her hos os.

For at blive medlem bedes du kontakte bestyrelsen på følgende mail hsf.kontakt@gmail.com vi svarer gerne på alle dine spørgsmål, så godt vi nu kan.

 

Mandag 16.45 – 17.30 og torsdag 16.50-17.30 er der mulighed for prøvetræning, hvor trænerne tager en vurdering af, hvilket hold den pågældende løber vil passe på.

Mandage og torsdage er der mulighed for prøvetræning, du møder blot op. Vi har skøjter som kan lånes i alle størrelser. Kom gerne i god tid og få god hjælp med skøjterne. Vi har dygtige trænere og adskillige hjælpetrænere som tager godt imod alle. 

 

Skøjtere