Skøjteskolen

Skøjteskole og FIS PÅ IS – børn 3-6 år

Nybegynder eller nyt medlem

 Har du spørgsmål? Så kontakt os på hsf.kontakt@gmail.com 

FIS PÅ IS – børn 3-6 år

Elsker du at have det sjovt? -og kunne du tænke dig at have det sjovt på isen sammen med andre børn?

FIS PÅ IS handler om, gennem leg at færdes på isen, så de mindste kan blive fortrolige med at bevæge sig med skøjter på. Børnene får en masse motion og får styrket deres motorik og balance. Vi har mange søde, dygtige trænere som er klar til hjælpe og sørge for at de har det sjovt med de andre børn.

FIS PÅ IS koster 400 kroner for en halv sæson.

Prøvetime er mandag klokken 16.45. Kom i god tid så vi kan hjælpe dig med at få gode skøjter som passer til dit barn. Vi har skøjter i alle størrelser og det koster kun 20 kroner at låne et sæt skøjter pr. gang.

 

Skøjteskolen – børn 7-12 år

Er du helt ny og ønsker du at lære at stå på skøjter, så er du kommet til det rette sted. Her elsker vi at stå på skøjter. Du vil blive mødt af dygtige og engagerede trænere som er klar til hjælpe dig. Det handler først og fremmest om at lære de basale færdigheder, alt imens du hygger dig og har det sjovt sammen med andre børn.

Skøjteskolen koster 700 kroner for første halve sæson.

Prøvetime er mandag klokken 16.45. Kom i god tid så vi kan hjælpe dig med at få gode skøjter som passer til dig. Vi har skøjter i alle størrelser og det koster kun 20 kroner at låne et sæt skøjter pr. gang.

Teen-holdet – fra 13 år

Har du fundet ud af at skøjteløb er superfantastisk, eller har du lyst til at prøve kræfter med en enestående sport? Så er skøjteløb noget der lever op til dine forventninger. At stå skøjter er sjovt, samt udfordrende og du vil helt sikkert være klar til endnu en gang at komme ud på isen.

Teen-holdet koster 700 kroner for første halve sæson.

Prøvetime er mandag klokken 16.45. Kom i god tid så vi kan hjælpe dig med at få gode skøjter som passer til dig. Vi har skøjter i alle størrelser og det koster kun 20 kroner at låne et sæt skøjter pr. gang.

Voksen-hold

At stå skøjter er for alle aldersgrupper. Det er sjov motion og du vil få gang i hele kroppen.

Holdet er derfor for alle, nye som gamle løbere og evt. forældre til børn som skøjter.

Vi har en dygtig træner tilknyttet holdet som er klar til at vejlede og instruere i øvelser, som vil udfordre dig på dit niveau.

Voksenholdet er hver lørdag klokken 08.00. Kom morgenfrisk og start weekenden med god sjov motion.

Voksenholdet koster 550 kroner for en halv sæson.

Nyt medlem (tidligere skøjteløber fra anden klub)

Har du tidligere skøjtet i en anden skøjteklub end HSF, er du mere end velkommen her hos os.

For at blive medlem bedes du kontakte forretnings udvalget på følgende mail hsf.kontakt@gmail.com vi svare gerne på alle dine spørgsmål, så godt vi nu kan.

Mandag 16.45 – 17.30 (Mulighed for prøvetræning)

Mandage er der mulighed for prøvetræning, du møder blot op. Vi har skøjter som kan lånes i alle størrelser for kun 20 kr. per gang. Kom gerne i god tid og få god hjælp med skøjterne. Vi har dygtige trænere og adskillige hjælpetrænere som tager godt imod alle. 

Skøjtere