Offentlige løb i Kvik Hockey Arena

*** OFFENTLIG SKØJTELØB ER DESVÆRRE AFLYST. VI AFVENTER LEMPEDE RESTRIKTIONER ***

Vi glæder os utrolig meget til at byde jer velkommen til en ny sæson offentligt skøjteløb. Vi vil stræbe efter at gøre det til en god oplevelse for alle. 

For at kunne opstarte offentligt skøjteløb pr. 06.09.2020 i KVIK Hockey Arena er følgende forholdsregler nødsaget til at blive overholdt, under hensynstagen til udemeldinger fra Sundhedsstyrelsen.

Det betyder i praksis:

Maks. 200 personer tillades indgang.

Hvis maks. antal personer befinder sig i arenaen, betyder det således at før en anden person får adgang kræver at én anden har forladt arenaen.

Alle deltagere bedes være opmærksomme på de retningslinjer som er opstillet i arenaen. Dvs. man følger de anvisninger der er, og retter sig efter de instrukser der måtte blive givet af kontrollørerne. 

Vi vil påminde alle om de generelle retningslinjer som kan læses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. https://www.sst.dk/da

De fem generelle råd. 

Sprit og vask hænder 

Host eller nys i dit ærme 

Undgå håndtryk, kindkys og kram

Vær opmærksom på rengøring

Hold afstand

I løbet af skøjtesæsonen afholder HSF offentlige skøjteløb for alle, der har lyst til at komme ud og hygge sig på isen. De offentlige skøjteløb ligger hver søndag formiddag kl. 9.15-12.30 og igen om aftenen kl. 19-21.30. Derudover har vi en gang om måneden åbent lørdag aften. 

De offentlige skøjteløb starter i september og sæsonen slutter i slutningen af marts. Herunder kan du se planen for resten af sæsonen 2019-2020, og på undersiden “Aflysninger og ændringer” vil du kunne følge med i om der er offentlige løb, der er aflyst eller ændret i løbet af sæsonen. Du kan også følge med på facebooksiden “Offentlig skøjteløb i Kvik Hockey Arena” og se ændringer og aflysninger, ligesom du kan se billeder og video fra de offentlige løb. 

Der er gratis entré til de offentlige løb. Skøjter kan lejes i vores udlejning til 45 kr. pr. par.  

Klik her for datoer mv.