Offentlig skøjteløb

Offentligt skøjteløb afholdes af Herning Skøjteløberforening i samarbejde med Fonden for Herning isstadion og foregår på Kvik Hockey Arena hver søndag formiddag og aften.

Offentligt løb henvender sig til alle aldersgrupper og søndag formiddag er blandt andet et yndet tidspunkt til familiehygge, mens søndag aften mest henvender sig til det unge og voksne publikum. Der bliver altid spillet musik i hallen under alle offentlige løb.

En af grundene til, at man roligt kan sende børn og unge mennesker i skøjtehallen er, at vi har en del unge/voksne kontrollører tilknyttet arrangementet, og de gør en stor indsats for, at de unge får en så god oplevelse som muligt. Kontrollørerne er både på og udenfor isen, og sørger for at holde sig i baggrunden, men træder i karakter hvis eventuelle problemer skulle opstå.

Det er tilladt at medbringe mad, slik og drikkevarer i cafeteriet, ligesom man kan købe i automaterne.

Bemærk: at der er gratis adgang til offentlig løb.
Har du ikke selv skøjter, kan du leje et par for kr. 40,-, som betales ved skøjteudlejningen, som ligger for enden af hal 1.

Offentligt skøjteløb foregår søndage kl. 9.15 – 12.30 og søndag aften 19 – 21.30. Det er en god idé at tage vanter og hue med, ligesom det er godt at have en hjelm på, hvis man ikke er så sikker på benene.

Slibning af skøjter
Du kan få slebet dine egne skøjter i forbindelse med offentlig løb i hallen. Nogen søndage er der en i skøjteudlejningen, som kan slibe skøjterne, mens du venter. Andre gange er der mulighed for at indlevere skøjterne til slibning til senere afhentning.
Slibning af skøjter kr. 60,-

Det er muligt at betale med kort og mobilpay. 

Se evt. aflysninger her på facebooksiden “offentligt skøjteløb i Kvik Hockey arena”  

Offentligt skøjteløb starter i sæsonen 17/18 søndag aften(19:00-21:30) d. 24.9. 16. Sidste offentlige skøjteløb bliver d. 18.3.18.